النعناع من الحاجات المهمة في المطبخ عند بعض الاسرة لاستخدامة في بعض الاوقات و خصوصا لو كان نعناع بلدي و ياسلام علي الشاي بالنعناع عند الناس اللي غاوية بيبقي ممتع و لذلك فكرة تجفيفة و تخزينة في المنزل فكرة مهمة و طريقتها كالتالي
هانجيب النعناع و نغسلة كويس و هانسيبة في مصفي يتصفي من الماء كويس و نفردة علي صنينة او قماشة و نتركة في المطبخ حوالي 4 ايام لحد ما ينشف خالص و بلاش نحطة في الشمس علشان مش يصفر و بعد ما ينشف ها نشيل الاوراق من الفروع و نفركها بايدينا كويس و بعد كدة نحتفط به في برطمان و نقفلة كويس علشان تفضل ريحتة و مش تطير و كذلك نقفلة كويس بعد كل استخدام
و بالف هنا و اتمني الموضوع يكون عجبكم و في انتظار تعليقاتكم فالتعليق مفتوح للجميع
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
زيارتكم شرفت تيتة أوزي و من فضلكم ساعدوا تيتة أوزي في الانتشار لتعم الفائدة علي الجميع من خلال عمل مشاركة للمواضيع او من خلال ذكر روابط المواضيع في المواقع المختلفة