Google ., تجفيف النعناع و تخزينة لفترة | تيتة أوزي

تجفيف النعناع و تخزينة لفترة


النعناع من الحاجات المهمة في المطبخ عند بعض الاسرة لاستخدامة في بعض الاوقات و خصوصا لو كان نعناع بلدي و ياسلام علي الشاي بالنعناع عند الناس اللي غاوية بيبقي ممتع و لذلك فكرة تجفيفة و تخزينة في المنزل فكرة مهمة و طريقتها كالتالي

 هانجيب النعناع و نغسلة كويس و هانسيبة في مصفي يتصفي من الماء كويس و نفردة علي صنينة او قماشة و نتركة في المطبخ حوالي 4 ايام لحد ما ينشف خالص و بلاش نحطة في الشمس علشان مش يصفر و بعد ما ينشف ها نشيل الاوراق من الفروع و نفركها بايدينا كويس و بعد كدة نحتفط به في برطمان و نقفلة كويس علشان تفضل ريحتة و مش تطير و كذلك نقفلة كويس بعد كل استخدام


و بالف هنا و اتمني الموضوع يكون عجبكم و في انتظار تعليقاتكم فالتعليق مفتوح للجميع




أقرأ المزيد علي مدونة تيتة أوزي http://tetaozzy.blogspot.com/2012/10/Parsley.html#ixzz2DVmtIJ9i
Follow us: @tetaozzy on Twitter | tetaozzy on Facebook
هانجيب البقدونس و نغسله كويس ونسيبه يتصفى من الماء ثم نقطعه ثم يترك تقريبا من 4 الى 5 ايام فى المطبخ وكل يوم نقلبه تقليبة وبلاش نحطه فى الشمس لان الشمس هتصفر الورق و نتركه لحد ما ينشف خالص زى الملوخية او النعناع و نفركه زي الملوخية الناشفة و نحتفظ به في برطمان للاستخدام المهم نبعد عنه اي ماء و ممكن نستخدمة في اكلات مختلفة مثل تتبيلة الكفتة او اي اكلات مختلفة

أقرأ المزيد علي مدونة تيتة أوزي http://tetaozzy.blogspot.com/2012/10/Parsley.html#ixzz2DVmtIJ9i
Follow us: @tetaozzy on Twitter | tetaozzy on Facebook


أقرأ المزيد علي مدونة تيتة أوزي http://tetaozzy.blogspot.com/2012/10/Parsley.html#ixzz2DVloJ4Hg
Follow us: @tetaozzy on Twitter | tetaozzy on Facebook

وبالف هنا و اتمني يكون الموضوع عجبكم و في انتظار تعليقاتكم

أقرأ المزيد علي مدونة تيتة أوزي http://tetaozzy.blogspot.com/2012/10/Parsley.html#ixzz2DVmg8zhP
Follow us: @tetaozzy on Twitter | tetaozzy on Facebook

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

زيارتكم شرفت تيتة أوزي و من فضلكم ساعدوا تيتة أوزي في الانتشار لتعم الفائدة علي الجميع من خلال عمل مشاركة للمواضيع او من خلال ذكر روابط المواضيع في المواقع المختلفة

; Google Profile