Google ., البطاطس المسكرة و طريقة تحميرها من غير ماتتحرق | تيتة أوزي

البطاطس المسكرة و طريقة تحميرها من غير ماتتحرق


مين فينا مش راح يشتري بطاطس ويسأل الراجل هى بطاطس تحمير ولا مسكره يقولى  دى تحمير وناخدها منه ونيجي نحمرها نتفاجأ بأنها مسكره و طبعا تتحرق قبل ما حتى تستوى ومفيش وقت عند حد يرجع السوق يتخانق مع البياع و يرجعها علشان كدة تيتة أوزي هاتقولنا علي حل ان شاء الله يخلي البطاطس المسكرة كانها بطاطس قلي و الطريقة كالاتي

http://tetaozzy.blogspot.com/2013/01/Potato.html

هانجيب البطاطس ونقشرها ونقطعها صوابع ونغسلها كويس جدا علشان النشا اللي فيها تنزل ونحط عليها ماء وشوية خل وملح وممكن نضيف شوية شطة ودا اختياري مش نخاف مش هاتكون حامية بس هاتخلي طعم البطاطس احلي ونتركها ساعه وبعد كده نحمرها وان شاء هاتطلع لونها حلو و زي بطاطس القلي ومش هاتتحرق في الزيت


اتمني الموضوع يكون مفيد لكم و في انتظار تعليقاتكم وتجاربكم ليستفيد الجميع

هناك تعليق واحد:

  1. عرض ممتاز وسوف أقوم بتجربته
    ولكن هناك مقال عن حفظ البطاطس وشرائه في نهاية الموسم يوضح أن الأفضل هو البطاطس المبرده (المسكرة) من البطاطس التي تباع على إنها بطاطس تحمير لأنه يتم حفظها بطرق ضارة.. فما رأيكم؟
    عنوان المقال لمن يريد قراءته موجود على هذا الرابط:
    http://www.manarasoft.com/blog/

    ردحذف

زيارتكم شرفت تيتة أوزي و من فضلكم ساعدوا تيتة أوزي في الانتشار لتعم الفائدة علي الجميع من خلال عمل مشاركة للمواضيع او من خلال ذكر روابط المواضيع في المواقع المختلفة

; Google Profile