Google ., الاكل هايطلع مقرمش و زيت القلي هايفضل نضيف و بنفس كميته | تيتة أوزي

الاكل هايطلع مقرمش و زيت القلي هايفضل نضيف و بنفس كميته


مشكلة المشاكل اننا لما بنيجي نقلي ان بعض الاكل بيشرب زيت و الزيت بيتعكر من اول مرة و اوقات الاكل بيطلع طري يعني لو بنعمل بانية مش بيطلع مقرمش و طبعا الزيت بيتعكر من الفيجيتار او البقسماط و مثل تاني السمك بيعكر الزيت جدا من اول كميه بنحطها و الحل كان عند تيتة أوزي اننا نقلي الاكل و يطلع مقرمش و الزيت يفضل نظيف و الاكل مش هايشربة من خلال الخطوات التالية

نتبل الاكل بالطريقه المعتادة ثم نضعه في الدقيق أو الفيجيتار او البقسماط كالمعتاد ثم نحضر طبق فيه ماء بارد و قليل من الملح و نضع قطعه البانية او السمك او اي نوع اكل هانقلية في الماء البارد بالملح مجرد مانحطها نشيلها عالطول وعلى الزيت الساخن عالطول هنلاقي الاكل مش شرب زيت كتير والزيت هايفضل نضيف و الاكل هايطلع مقرمش و رائع


بالف هنا علي قلوبكم اتمني تجربوها و تطمونوني علي النتيجة من خلال تعليقاتكم فالتعليق مفتوح للجميع

هناك تعليق واحد:

زيارتكم شرفت تيتة أوزي و من فضلكم ساعدوا تيتة أوزي في الانتشار لتعم الفائدة علي الجميع من خلال عمل مشاركة للمواضيع او من خلال ذكر روابط المواضيع في المواقع المختلفة

; Google Profile