Google ., تخزين المشمش لعمل العصير و المهلبيه | تيتة أوزي

تخزين المشمش لعمل العصير و المهلبيه



مهلبيه المشمش مفيدة جدا للاظفال و طبعا العصير بتاع المشمش بيكون روعه و علشان كدة بنحتاج نخزن المشمش علشان يكون موجود طول السنة في البيت من غير مالونه يتغير او طعمه و طريقة تخزينة كالتالي



نغسل المشمش و نقسمة نصفين و نشيل منه النوى ونحط عليه ماء وعلى نار هاديه وكل شوية نقلبههنلاقيه دبل وبيكون كأنه مسلوق ثم نطفى النار و يصفي ويترك حتى يبرد ونعصر عليه ليمون و نرش قليل من السكر( و دي سر عدم تغير لونة و طعمة من تيتة أوزي ) ويعبىء فى أكياس ونشيله في الفريزر وعند الاستخدام يضرب فى الخلاط مع السكرو الماء حسب الرغبة بس نخلي بالنا عصير المشمش مزز وبيأخد سكر كتيرو نعمل منه احلي مهلبيه و الذ عصير


بالف هنا و في انتظار ارائكم و تعليقاتكم فالتعليق مفتوح للجميع لتبادل الخبرات

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق

زيارتكم شرفت تيتة أوزي و من فضلكم ساعدوا تيتة أوزي في الانتشار لتعم الفائدة علي الجميع من خلال عمل مشاركة للمواضيع او من خلال ذكر روابط المواضيع في المواقع المختلفة

; Google Profile