Google ., تخزين البصل في الفريزر للطهي | تيتة أوزي

تخزين البصل في الفريزر للطهي

 http://tetaozzy.blogspot.com/2012/10/Onions.html

البصل من اهم مكونات اي اكلة و اكتر حاجة بتغلبني في التقشير و البشر و طبعا الدموع المصاحبة لتقطيع البصل و كل دا بيخليني شايلين هم تقيطعه و علشان كدة فكرة تخزينة بتوفر في الوقت و المجهود و يبقي تعب مرة واحدة بس و طريقتة سهلة جدا و هلي كالاتي




نجيب البصل الكمية اللي احنا عايزينها ونقشره ثم نفرمة فى الكبة او الكويكى
ثم نعبيه فى اكياس بس اهم تكة اننا نفرده رفيع فى الكيس
ولما نيجى نطبخ به  نكسر قطعة على اد الطبخة ونحطه فى السمن او الزيت على نار متوسطة
و اهم تكة تانية اننا مش نخليه يسيح وبعدين تستخدميه لان لو دة حصل ريحته هاتغير
و بكدة هايكون زي البصل الطازة

و لو عايزين نخزنة زي ما هو بحالة هانعلقة في البلكونة

و هاقلكم عي معلومة و هي الفرق بين البصل الابيض و البصل الاحمر
ان البصل الاحمر هو بصل التخزين و خصوصا لو فترات طويلة


و بالف هنا و لا تنسوني من دعائكم و تعليقاتكم 

هناك تعليق واحد:

  1. اشكرك جدا على تخزين الاكلات ممكن تقوليلى طريقه عمل الكيكه علشان كل ما اعمله تيجى هبطه جــــــــــــــــــــــــــــدا

    ردحذف

زيارتكم شرفت تيتة أوزي و من فضلكم ساعدوا تيتة أوزي في الانتشار لتعم الفائدة علي الجميع من خلال عمل مشاركة للمواضيع او من خلال ذكر روابط المواضيع في المواقع المختلفة

; Google Profile