الذره مشهوره في مصرفي الغالب مشويه لكن مشهوره في دول الخليج مسلوقة و بتتاكل حلوة او غير حلوة للاطفال غير ان بيتعمل منها اطباق مختلفة حلو و حادق و اطباق مختلفة مثل شوربه كريمه الذره و طريقتها كالتالي
نجيب الذرة وقشر الاوراق اللي عليها ثم تغسل ثم نضعها في ماء بيغلي لتسلق
ثم نصفيها و تترك لتبرد ولما تبرد نستخدم السكينه ونكشط الذره ثم ضعيها في اكياس علي حسب الكمية اللي عاوزينها في كل كيس ونشيلها في الفريزر واللي اول مرة يسمع عن سلقها ممكن يجرب في واحدة و بعد ما نسلقها و نكشطها نضع قطعه سمنة علي النار مع الذرة و عيها شوية سكر و رشة فانيليا و بالف هنا و ليها وصفات مختلفة علي النت
نجيب الذرة وقشر الاوراق اللي عليها ثم تغسل ثم نضعها في ماء بيغلي لتسلق
ثم نصفيها و تترك لتبرد ولما تبرد نستخدم السكينه ونكشط الذره ثم ضعيها في اكياس علي حسب الكمية اللي عاوزينها في كل كيس ونشيلها في الفريزر واللي اول مرة يسمع عن سلقها ممكن يجرب في واحدة و بعد ما نسلقها و نكشطها نضع قطعه سمنة علي النار مع الذرة و عيها شوية سكر و رشة فانيليا و بالف هنا و ليها وصفات مختلفة علي النت
وبالف هنا و في انتظار خبرتكم ياتري جربتوها قبل كدة ولا لا من خلال تعليقاتكم فالتعليق مفتوح للجميع
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق
زيارتكم شرفت تيتة أوزي و من فضلكم ساعدوا تيتة أوزي في الانتشار لتعم الفائدة علي الجميع من خلال عمل مشاركة للمواضيع او من خلال ذكر روابط المواضيع في المواقع المختلفة